Pārskatā
Datu dzēšana NB Social un Meta-Connect — pārskats
Ja vēlaties noņemt Facebook vai Instagram savienojumu, kas izveidots, izmantojot NB Social, vai pieprasīt saglabāto lietotnes datu dzēšanu, šeit atradīsiet tam paredzētās darbības.
1. Atvienot savienojumu WordPress
Administrators var noņemt savienojumu tieši WordPress sadaļā NB Social > Iestatījumi > Meta / Facebook, izmantojot funkciju Atvienot savienojumu. Tādējādi no aktīvās konfigurācijas tiek noņemta NB Social saglabātā savienojuma informācija Facebook un Instagram.
2. Atcelt lietotnes piekļuvi Meta
Papildus iesakām atcelt piekļuvi jūsu Meta vai Facebook kontā. To var veikt, izmantojot Meta nodrošinātos iestatījumus saistītajām lietotnēm, biznesa integrācijām vai lapu atļaujām. Tikai tā var nodrošināt, ka esošie tokeni vai atļaujas netiek turpmāk izmantotas arī platformas pusē.
3. Dzēšanas pieprasījums Net-Base
Ja vēlaties iesniegt skaidru dzēšanas pieprasījumu, lūdzu, nosūtiet ziņojumu uz ar tematu Dzēšana NB Social / Meta lietotne. Lūdzu, iespēju robežās norādiet:
- attiecīgo Facebook lapu vai Instagram Business ID
- savienojuma kontekstu, ciktāl tas ir zināms
- kontaktinformāciju papildu jautājumiem
Mēs pārbaudīsim pieprasījumu un dzēsīsim attiecīgos lietotnes datus tehnisko un normatīvo iespēju ietvaros.
4. Kas tiek dzēsts
Dzēšanas ietvaros mēs jo īpaši noņemam saglabātās lapu un kontu piesaistes, tokenus, tehniskos savienojuma datus un, ciktāl iespējams, ar tiem saistītās lietotnei specifiskās konfigurācijas vērtības. Jau Facebook vai Instagram publicētās ziņas tas neietekmē, un, ja nepieciešams, tās ir jānoņem tieši attiecīgajā platformā.
5. Jautājumi
Jautājumu gadījumā par savienojuma datiem, dzēšanu vai tiesību īstenošanu varat mūs sasniegt pa vai, izmantojot kontaktlapu.
Papildu norādes atradīsiet NB Social un Meta-Connect privātuma lapā, kā arī vispārējā privātuma politikā.