Огляд
Огляд видалення даних для NB Social та Meta-Connect
Якщо ви хочете видалити підключення Facebook або Instagram, створене через NB Social, або ініціювати видалення збережених даних застосунку, нижче наведено передбачені для цього кроки.
1. Від’єднати підключення у WordPress
Адміністратор може видалити підключення безпосередньо в WordPress у NB Social > Налаштування > Meta / Facebook через функцію Від’єднати підключення. При цьому з активної конфігурації видаляються збережені в NB Social відомості про підключення для Facebook та Instagram.
2. Відкликати доступ застосунку в Meta
Додатково рекомендуємо відкликати доступ у вашому обліковому записі Meta або Facebook. Це робиться через налаштування, які Meta надає для підключених застосунків, бізнес-інтеграцій або прав доступу до сторінок. Лише так можна гарантувати, що наявні токени або дозволи також більше не використовуватимуться на стороні платформи.
3. Запит на видалення до Net-Base
Якщо ви хочете подати явний запит на видалення, будь ласка, надішліть повідомлення на із темою Видалення NB Social / Meta-App. По можливості вкажіть:
- сторінку Facebook або Instagram Business ID, яких це стосується
- контекст підключення, якщо він відомий
- контактну можливість для уточнювальних запитань
Ми перевіряємо запит і видаляємо відповідні дані застосунку в межах технічних і законодавчих можливостей.
4. Що буде видалено
У межах видалення ми, зокрема, видаляємо збережені прив’язки сторінок і облікових записів, токени, технічні дані підключення та, наскільки можливо, пов’язані з ними значення конфігурації, специфічні для застосунку. Публікації, вже оприлюднені у Facebook або Instagram, цим не зачіпаються і за потреби мають бути видалені безпосередньо на відповідній платформі.
5. Запитання
З питань щодо даних підключення, видалення або реалізації прав ви можете звернутися до нас за адресою або через сторінку контактів.
Додаткові вказівки наведено на сторінці конфіденційності для NB Social та Meta-Connect, а також у загальній політиці конфіденційності.